top of page

ZONNEPANELEN & LAADOPLOSSINGEN

ZONNEPANELEN...

Zijn op intussen een vast gegeven geworden bij elke nieuwbouw en renovatie, maar met de turbulente energiemarkt steeds een goede investering.

In functie van het type dak, soort dakbedekking, afmeting en obstakels zoals dakramen en dakpijpen doen we de puzzel steeds kloppen.

Moet daarom héél uw dak voor gelegd worden? Neen!

Bij DM-Klima zoeken we samen met u naar een mooi evenwicht tussen uw huidige verbruik, toekomstig verbruik (zoals het uit-huis-gaan van kinderen, een elektrische wagen, ...) en een hoeveelheid zonnepanelen- vermogen die nut heeft om in te investeren.

Schermafbeelding 2022-07-22 om 18_edited.jpg
A8E2FEDD-06AC-4130-8883-8E8F40944D21_edited.jpg

... OP EEN SCHUIN DAK

Panelen die in het zicht komen te liggen, vormen vaak een doorn in het oog. Om de panelen al zo vloeiend als mogelijk in het dakvlak te doen op gaan, kiezen we steeds voor een zo uniforme constructie.

Zwarte panelen, zwarte profielen, zwarte beugels, en ga zo maar verder bijvoorbeeld.

In een bestaande situatie worden de panelen vaak in "opbouw" geplaatst, maar bij nieuwbouw of bij een grondige dakrenovatie stellen we vaak voor om de panelen als het ware "te verzinken" in het dak.

In plaats van dakpannen worden zonnepanelen geplaatst over waterdichte kunststof schelpen, waardoor u niet alleen een aardige duit bespaart op de dakwerke(r)n, maar esthetisch de panelen een pak minder aanwezig zijn.

... OF OP PLATTE DAKEN

Een garage? Terrasoverkapping? Het verlengde van de woning?

Een plat dak biedt vaak andere mogelijkheden dan een traditioneel schuin dak. Dit kan gaan van een plat dak met roofing of EPDM, tot een licht hellend dak met al dan niet geïsoleerde golfplaten.

Vermits men op een plat dak minder gebonden is aan de hellingshoek of oriëntatie - zoals we dat bij een hellend dak zien - kunnen we de installatie zo ontwerpen dat deze optimaal overeen stemt met het verbruik doorheen de dag.

Dit zorgt voor een lagere belasting van het elektriciteitsnet en voorkomt ook dat er zo min als mogelijk stroom terug naar het net wordt gestuurd.

48C2A6D7-CEBE-42D3-ABFB-9873076EB001_edited.png
IMG_1551_edited.jpg

LAADROBOTS

Tot 10 keer sneller laden dan via het gewone stopcontact. Veiliger én gecontroleerder laden? 

Wij kiezen steeds voor de EASEE laadrobots. Kleiner dan een A4 formaat en verkrijgbaar in 5 beschikbare kleuren zorgt het strak design dat deze robot geen storend element vormt aan uw gevel of binnenshuis.

Deze laadrobot past zijn vermogen automatisch aan, waardoor hij kan dienen voor zowel hybride als full electric voertuigen.

De electrificatie is slechts een kleine stap met behulp van dit betaalbare en intelligent laadstation.

THUISBATTERIJEN

Dit is uw productbeschrijving. Schrijf een kort overzicht van het product, inclusief belangrijke functies, prijzen en andere relevante informatie voor een potentiële koper. Zorg ervoor dat de tekst duidelijk en gemakkelijk leesbaar is. Tip van de profs: voeg een afbeelding van het product toe om aan uw klanten te visualiseren wat u verkoopt.

IMG_1374_edited.jpg
bottom of page