top of page

VERWARMING & SANITAIR

VERWARMINGSTOESTELLEN OP AARDGAS

In vele gevallen wordt er nog steeds gekozen voor een gascondensatietoestel. Dit zowel bij nieuwbouw, grondige renovatie of ketelvervanging. Deze toestellen zijn vertrouwd bij het grote publiek, voordelig in aanschafprijs en zijn ook inzetbaar bij minder opportune situaties.

Het grote voordeel van gascondensatietoestellen is dat zij praktisch alle verwarmingsmedia kunnen opwarmen. Dit gaat van vloerverwarming, (design)radiatoren, wand- of plafondverwarming en zelf lage temperatuurconvectoren. Deze duizendpoot kan zelfs gecombineerd worden met ecologische oplossingen, zoals zonne- energie, warmtepompen en allerhande soorten boilers.

IMG_2273_edited.jpg
0d275614-f154-4694-a7c1-591428680349_edited.jpg

WARMTEPOMPEN

Is uw woning goed tot uitstekend geïsoleerd? Beschikt u daarboven over vloerverwarming of grote/ nieuwe generatie radiatoren? Dan kan een warmtepomp voor u een mooi alternatief bieden voor toestellen op aardgas.

We onttrekken de warmte uit de buitenlucht en geven deze af aan uw binneninstallatie. Deze kan gebruikt worden voor de verwarming, net als voor uw warmwaterbereiding. Samenwerken met een bestaande gas- of stookolieketel, of zonneboiler? Wij zorgen ervoor.

ZONNE-/ WARMTEPOMPBOILERS

Net zoals bij zonnepanelen voor elektriciteit, kan men voor het verwarmen van water ook gebruik maken van zonnepanelen.

Dezelfde insteek wordt gebruikt: we gaan kijken naar de gezinssituatie, het type van dak, de oriëntatie, enz. Met een zonneboiler creëren we een soort "serre"- effect dat razendsnel het water op warmt.

Met de immer stijgende energieprijzen kan men het gasgebruik van maart tot oktober ernstig verlagen tot zelfs opschorten vermits de zon de opwarming voor haar rekening neemt.

Combineren met een bestaande situatie? Perfect mogelijk!
Wist je al dat zelfs in de wintermaanden, of bij treurig weer de zonneboiler ook al rendeert? 

AE9BEAF8-16FC-41C8-A7F9-394E3C61C294_edited.jpg
bottom of page